Cele mai bune servicii

Obiectul principal de activtate este realizarea de constructii industriale, civile, productie structuri metalice si prefabricate din beton armat.

Inginerii Presteel au o vastă experienta in domeniu, incepand de la proiectare, planificare, productie si terminand cu procesul de constructie. Avem la dispozitie dotari tehnice care ne ajuta sa realizam produse la cele mai inalte standarde Europene.

Proiectare

Echipa PRESTEEL este alcătuită din ingineri cu viziune și experiență care sunt pregătiți să ofere servicii de cea mai bună calitate în domeniul proiectării. Avem capacitatea de a face față celor mai complexe cerințe atunci când vine vorba de proiectarea structurilor, indifetrent de tipul și destinația acestora. Proiectarea se face până la cel mai mic detaliu al construcției, analizăm cerințele clienților noștri și particularitățile fiecărui proiect astfel încât să oferim clientului final soluția constructivă care se potrivește cel mai bine nevoilor lui, atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere funcțional. Echipa PRESTEEL răspunde prompt și flexibil tututor cerințelor actuale ale pieței în proiectarea diferitelor tipuri de structuri, fie că vorbim de clădiri cu destinație industrială, office, civilă sau zootehnica.

Productie

Execuția elementelor prefabricate: Producem o gama diversificată de elemente prefabricate din beton armat care sunt esențiale în procesul de construire al unei structuri. Avantajele utilizării elementelor prefabricate din beton armat în procesul de construcție încep de la posibilitatea de a construi hale cu deschideri de până la 30m, rapiditate, care constituie un avantaj major și, nu în ultimul rând, costurile de producție reduse, care se reflectă în costul final al beneficiarului. Elementele prefabricate sunt realizate cu ciment de cea mai bună calitate și adaos de plastifianți. Betonul necesar relizarii elementelor prefabricate este achiziționat de la cei mai buni producători de pe piață Românească. Prelucrarea armăturii din oțel beton, cu diametre de 6-18 mm, se face mecanizat cu mașini de fasonat.

Montaj

Executăm lucrările de montaj cu echipe de muncitori calificați pentru fiecare tip de lucrare în parte. Gestionăm lucrările de montaj astfel încât să optimizăm la maximum costurile generate de utilaje implicate. Oferim clienților noștri soluții complete care includ, pe lângă producție și achiziție de materiale, și punerea în opera în mod corespunzător pentru tot ceea ce producem. Asigurăm servicii de montaj pe tot teritoriul Europei.

Antrepriza Generala

Echipa PRESTEEL poate fi un partener de încredere și în calitate de Antreprenor General. Cunoștințele acumulate de echipa de management a PRESTEEL și a inginerilor noștri, în ceea ce privește managementul de proiect, ne califică să abordăm cu success toată gama de lucrări specifice unei investiții complete. Pe lângă experiență în managementul proiectelor de construcții, dispunem și de toate resursele necesare pentru a finaliza, la termen și în condițiile de calitate cerute, proiectele asumate.

1

Costuri optimizate

Constructii rapide, durabile dar și la costuri optimizate

2

Calitate superioara

Constructii de o calitate care să îndeplinească cele mai înalte standarde

3

Solutii constructive

Calitate, inovație, profesionalism și un preț redus față de alte sisteme de construcție

Completați formularul și cereți o consultare gratuită

Sunteți interesat de începerea unui proiect sau anumite servicii oferite de noi? Suntem aici la dispoziția voastră pentru a vă îndeplini planurile.