Structurile mixte pot reprezenta soluții alternative la soluțiile clasice metalice sau din beton armat. Structurile mixte se utilizează mai rar, deoarece implică un studiu al proiectării mai aprofundat.

Acest tip de structuri se utilizează cu precădere în cadrul clădirilor atipice, acolo unde soluțiile clasice nu se pot utiliza din cauza anumitor condiționalități de tip arhitectural sau tehnologic.

Stalpi de beton si grinzi metalice

Acești stâlpi de beton armat cu oțel beton sunt creați speciali pentru împrejmuirile de diverse tipuri, fiind utilizați cu precădere în exploatațiile agricole , delimitări de proprietăți (intravilane, extravilane), zone cu acces restricționat pe spații întinse.

Stalpi de beton si ferme metalice

Stâlpii sunt elemente liniare din beton ce conferă atât stabilitatea verticală cât şi cea orizontală clădirilor, asigurând totodată şi o rezistenţă ridicată la foc. Aceştia sunt într-o mare varietate de forme, dimensiuni, cu sau fără console, conform cerinţelor din proiect.

Stalpi de beton si ferme zincate

Structura de rezistenta este alcatuita din stalpi prefabricati din beton armat si ferme metalice zincate (executate din tabla zincata ambutisata  la rece). Pentru halele cu eschideri de maxim 15m, aceasta solutie constructiva reprezinta varianta ideala din punct de vedere financiar si constructiv.

1

Costuri optimizate

Constructii rapide, durabile dar și la costuri optimizate

2

Calitate superioara

Constructii de o calitate care să îndeplinească cele mai înalte standarde

3

Solutii constructive

Calitate, inovație, profesionalism și un preț redus față de alte sisteme de construcție

Completați formularul și cereți o consultare gratuită

Sunteți interesat de începerea unui proiect sau anumite servicii oferite de noi? Suntem aici la dispoziția voastră pentru a vă îndeplini planurile.