Proiectam, producem si construim la cele mai inalte standarde de calitate

Echipa PRESTEEL este alcătuită din ingineri cu viziune și experiență care sunt pregătiți să ofere servicii de cea mai buna calitate în domeniul proiectării. Avem capacitatea de a face față celor mai complexe cerințe atunci când vine vorba de proiectarea structurilor, indiferent de tipul de destinație a acestora. Echipa de proiectare susține proiectul dumneavoastră de la faza de arhitectură, de proiect tehnic sau schița, până la faza de execuție a desenelor de detalii de montaj, și a avizării documentației rezultate. Folosim oțel de inalta rezistență  știind că acest aspect este deosebit de important atunci când vine vorba de rezistența structurii metalice în ansamblu.

Alege siguranta si increderea oferita de o echipa cu experienta

Cu peste 10 ani experiență a echipe manageriale, Presteel proiectează, produce și montează structuri de hale pentru domeniile industrial, retail, office, etc. 

Fie că vorbim de centre comerciale, logistice, depozite sau fabrici, elementele prefabricate din beton armat formează structura de baza pentru majoritatea dintre acestea. 

Proiectăm și construim hale pe structura metalică la cele mai înalte standarde, pentru diferite aplicații:

• hale industriale
• hale agricole
• hale depozitare
• cladiri de birouri

Constructii industriale din otel de inalta rezistenta

Folosim oțel de inalta rezistență știind că acest aspect este deosebit de important atunci când vine vorba de rezistență structurii metalice în ansamblu. Presteel este o societate de construcţii specializate în construcții industriale, capabilă să execute proiecte la cheie ca Antreprenor General, sau părți de lucrări în cadrul unor proiecte. Echipa PRESTEEL răspunde prompt și flexibil tuturor cerințelor actuale ale pieței în proiectarea indiferitelor tipuri de structuri, fie că vorbim de clădiri, cu destinație industrială, office, civilă sau zootehnica.